010 235 6688 wp@wp-cloud.fi

WP-Cloud syntyi intohimosta auttaa yrittäjiä

Olemme jo pitkään ylläpitäneet WordPress-sivustoja ja huomanneet sen että useimmat käyttämämme hosting-palvelut ovat hitaita, käyttävät vanhanaikaisia teknologioita ja jossa asiakaspalvelusta apua ei saanut. Lisäksi tavallisille yrittäjille verkkosivuston avaaminen ja ylläpitäminen tuntui olevan liian monimutkaista, joten päätimme kehittää ratkaisun joka käyttäisi moderneimpia saatavilla olevia teknologiota, olisi turvallinen ja sitä olisi äärimmäisen helppo käyttää.

WP-Cloud perustettiin syksyllä 2016 ja toiminta lajentui huomattavasti vuoden 2017 aikana.

Toukokuussa 2018 WP-Cloud integroitui osaksi Zoner Oy:tä ja yrittäjä Joonas Vanhatapio siirtyi Zoner Oy:n palvelukseen jatkokehittämään WP-Cloudin palveluita.

Joonas Vanhatapio

WP-Cloudin perustaja

Joonas sai ensimmäisen tietokoneensa 6-vuotiaana ja on siitä lähtien ollut erittäin kiinnostunut tietotekniikasta. Verkkosivustojen suunnitteluja Joonas alkoi tekemään harrastuksena jo 10-vuotiaana opettelemalla yksinkertaista HTML-kieltä ja myöhemmin ulkoasujen ja tietokantojen toimintaa. WordPressin pariin Joonas löysi tiensä vuonna 2015 avatessaan ensimmäisen sivuston yritysideaansa varten, jota hän myöhemmin esitteli Yhdysvaltain Suomen suurlähetystössä, Ultrahack 48h hackathon-tapahtumassa sekä yrittämisen SM-kilpailussa 2016. ICT-alan innovaatiokilpailuissa Joonas tosin löysi tiensä jo 2014 ICT-Innovaatioturnauksen merkeissä, josta hän nuorimpana koko kilpailussa tiimeineen voitti Microsoftin antaman haasteen sosiaalisella sovellusidealla.

Palvelinympäristöjä Joonas on konfiguroinut monen vuoden ajan ja on saavuttanut SM-hopeaa lajissa Tietokoneet- ja verkot vuonna 2015.

Tällä hetkellä Joonas opiskelee Helsingin Yliopistossa Tietojenkäsittelytiedettä syventääkseen tietoteknistä osaamistaan.

WP-Cloudin kanssa on vaivatonta ja tehokasta toimia. Palvelut saa heti käyttöön halutussa laajuudessa ja asiakaspalvelu on tehokasta. Joonaksen kanssa on mukava kehittää yritystoiminnan sähköistä puolta. Suosittelen!

Jani Siivola

CEO, Reddo Partners Oy

Hain ja mietin mistä saan domainin ja webhotellin kunnes törmäsin WP-Cloudin Joonakseen. Suomalaista työtä ja erinomaiset meriitit, tämä mies osaa asiansa. Asiakaspalvelukin toimii muutaman sekunnin viiveellä, joten on pakko kehua!

Mihari Pohjola

Yrittäjä, Raksanalle

WP-Cloudin WordPress-hosting on ehdottomasti paras ratkaisu kun tavoitteena on rakentaa Woocommerce-verkkokauppa tai palvelu- tai digituotteen myyntisivu!

Marko Pyhäjärvi

Yrityskonsultti, Nitro 24/7

WP-Cloudin palvelut ovat helposti saavutettavissa nopean ja asiantuntevan viestinnän kautta.

Olen käyttänyt pääasiassa pikaviestejä selvittääkseni tarvekokonaisuuttani ja niistä Joonas on pystynyt kuvaamaan tarpeelliset osat palveluina ja ratkaisuehdotus on ollut aina soveltuva ja erinomaisesti toimiva

Timo Markkula

Yrittäjä, Growmore Oy

Ota yhteyttä WP-Cloudin tukeen

Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan tarkemmin WordPress-sivuston ylläpitotarpeestasi. Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

 

Yhteydenotto