WP-Cloud syntyi intohimosta auttaa yrittäjiä

Olemme jo pitkään ylläpitäneet WordPress-sivustoja ja huomanneet sen että useimmat käyttämämme hosting-palvelut ovat hitaita, käyttävät vanhanaikaisia teknologioita ja jossa asiakaspalvelusta apua ei saanut. Lisäksi tavallisille yrittäjille verkkosivuston avaaminen ja ylläpitäminen tuntui olevan liian monimutkaista, joten päätimme kehittää ratkaisun joka käyttäisi moderneimpia saatavilla olevia teknologiota, olisi turvallinen ja sitä olisi äärimmäisen helppo käyttää.

WP-Cloud perustettiin syksyllä 2016 ja toiminta laajentui huomattavasti vuoden 2017 aikana.

Toukokuussa 2018 WP-Cloud integroitui osaksi Zoner Oy:tä ja yrittäjä Joonas Vanhatapio siirtyi Zoner Oy:n palvelukseen jatkokehittämään WP-Cloudin palveluita.

Joonas Vanhatapio

WP-Cloudin perustaja

Joonas sai ensimmäisen tietokoneensa 6-vuotiaana ja on siitä lähtien ollut erittäin kiinnostunut tietotekniikasta. Verkkosivustojen suunnitteluja Joonas alkoi tekemään harrastuksena jo 10-vuotiaana opettelemalla yksinkertaista HTML-kieltä ja myöhemmin ulkoasujen ja tietokantojen toimintaa. WordPressin pariin Joonas löysi tiensä vuonna 2015 avatessaan ensimmäisen sivuston yritysideaansa varten, jota hän myöhemmin esitteli Yhdysvaltain Suomen suurlähetystössä, Ultrahack 48h hackathon-tapahtumassa sekä yrittämisen SM-kilpailussa 2016. ICT-alan innovaatiokilpailuissa Joonas tosin löysi tiensä jo 2014 ICT-Innovaatioturnauksen merkeissä, josta hän nuorimpana koko kilpailussa tiimeineen voitti Microsoftin antaman haasteen sosiaalisella sovellusidealla.

Palvelinympäristöjä Joonas on konfiguroinut monen vuoden ajan ja on saavuttanut SM-hopeaa lajissa Tietokoneet- ja verkot vuonna 2015.

Tällä hetkellä Joonas opiskelee Helsingin Yliopistossa Tietojenkäsittelytiedettä syventääkseen tietoteknistä osaamistaan.

Ota yhteyttä WP-Cloudin tukeen

Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan tarkemmin WordPress-sivuston ylläpitotarpeestasi. Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.