010 235 6688 wp@wp-cloud.fi

WP-Cloud -paras WordPress webhotelli

Me haluamme auttaa sinua menestymään verkossa ilman teknistä säätämistä. WordPress-webhotelli & tukipalvelumme vapauttaa sinut tekniseltä osaamistarpeelta ja antaa sinulle sen mikä on tärkeintä: enemmän aikaa liiketoimintaan, nopean sivuston ja toimivan WordPress-tukipalvelun.

 Valitse palvelupakettisi

Premium WordPress webhotelli

g

Maailman nopeimmat palvelimet

Palvelumme on optimoitu nimenomaan WordPress-alustaa varten. Käytämme palvelinten infrastruktuurina maailman nopeimpia palveluntarjajia. Nopeat palvelimet yhdistettynä huippumoderniin WP-optimoituun teknologiaan mahdollistavat erinomaiset nopeudet ja skaalautuvuuden sivustollasi.

Sivustojen valvonta 24/7

Valvontajärjestelmämme tarkistaa sivustosi toimivuutta minuuttien välein. Mikäli automatisoitu valvontamme huomaa ongelmia, sivustollesi suoritetaan yleisimmät korjaustoimenpiteet ja tieto lähetetään ylläpitotiimillemme tutkittavaksi. 

Nopea asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa keskimäärin 23 sekunnissa puheluihin. WordPress ammattilaisemme hoitaa ongelmatilanteesi hetkessä. Konsultoimme myös WordPress-ongelmien kanssa, sekä tarvittaessa ohjaamme isompia projekteja yhteistyökumppaneillemme.

~

DDoS, WAF & Brute-Force Protection

Sivustosi on suojattu käyttäen nykyaikaisia palvelintason teknologioita ja Cloudflaren tarjoamaa suojakerrosta. Seuraamme aktiivisesti palvelimille saapuvaa liikennettä, jolloin sinulla ei tarvitse huolehtia sivustosi turvallisuudesta.

Varmat varmuuskopiot

Automatisoitu järjestelmämme ottaa WordPress-sivustostasi varmuuskopion päivittäin omalle palvelimellesi. Varmuuskopiot lisäksi siirretään fyysisesti erilliseen sijaintiin viikoittain ja niitä säilytetään 30 päivän ajan.

Kattava analytiikkatyökalu

Saat analytiikkatyökalumme käyttöön suoraan WordPress-sivustosi ohjausnäkymään! Analytiikan kautta voit seurata mm. sivustosi kävijämääriä päivittäin, sivustosi latausnopeutta, suosituimpia sivuja, sekä vaikkapa 404-sivuja.

WP-Cloudin 30 päivän tyytyväisyystakuu

Haluamme että olet tilaukseesi tyytyväinen. Tämän vuoksi WP-palveluissamme on 30 päivän tyytyväisyystakuu. 

Tyytyväisyystakuu ei koske asiantuntijapalveluitamme, verkkotunnuksen rekisteröimistä ja G Suitea.

WP-Cloudin kanssa on vaivatonta ja tehokasta toimia. Palvelut saa heti käyttöön halutussa laajuudessa ja asiakaspalvelu on tehokasta. Joonaksen kanssa on mukava kehittää yritystoiminnan sähköistä puolta. Suosittelen!

Jani Siivola

CEO, Reddo Partners Oy

Hain ja mietin mistä saan domainin ja webhotellin kunnes törmäsin WP-Cloudin Joonakseen. Suomalaista työtä ja erinomaiset meriitit, tämä mies osaa asiansa. Asiakaspalvelukin toimii muutaman sekunnin viiveellä, joten on pakko kehua!

Mihari Pohjola

Yrittäjä, Raksanalle

WP-Cloudin WordPress-hosting on ehdottomasti paras ratkaisu kun tavoitteena on rakentaa Woocommerce-verkkokauppa tai palvelu- tai digituotteen myyntisivu!

Marko Pyhäjärvi

Yrityskonsultti, Nitro 24/7

WP-Cloudin palvelut ovat helposti saavutettavissa nopean ja asiantuntevan viestinnän kautta.

Olen käyttänyt pääasiassa pikaviestejä selvittääkseni tarvekokonaisuuttani ja niistä Joonas on pystynyt kuvaamaan tarpeelliset osat palveluina ja ratkaisuehdotus on ollut aina soveltuva ja erinomaisesti toimiva

Timo Markkula

Yrittäjä, Growmore Oy

Ota yhteyttä WP-Cloudin tukeen

Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan tarkemmin WordPress-sivuston ylläpitotarpeestasi. Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

 

Yhteydenotto