010 235 6619 [email protected]

WP-Cloud helpottaa WordPress-yrittäjän arkea

Me haluamme auttaa sinua menestymään verkossa ilman teknistä säätämistä. WordPress-hosting & tukipalvelumme vapauttaa sinut tekniseltä osaamistarpeelta ja antaa sinulle sen mikä on tärkeintä: enemmän aikaa liiketoimintaan, nopean sivuston ja toimivan WordPress-tukipalvelun.

Me haluamme että sivustosi toimii

Seuraamme WordPress-sivustosi toimivuutta useilla eri työkaluilla.

Varmistamme että sivustosi toimii, päivitykset ovat ajantasalla, sekä että sivustosi käyttää moderneimpia teknologioita sivuston nopeuden ja suojauksen osalta.

g

Parhaat palvelimet käytössäsi

Palvelumme on optimoitu nimenomaan WordPress-alustaa varten. Maailman nopeimmat palvelimet yhdistettynä huippumoderniin teknologiaan mahdollistavat erinomaiset nopeudet sivustollasi.

Valvonta 24/7

Digininjamme ovat valmiina vahingon sattuessa ja ongelmat saadaan korjattua minuuttien sisällä niiden havaisemisesta. Valvontajärjestelmämme toimii vuorokauden ympäri joka päivä.

WP-tukipalvelu on käytettävissäsi

WordPress ammattilaisemme hoitaa ongelmatilanteesi hetkessä. Tarvittaessa voit pyytää maksutonta neuvontaa sivustosi käyttöön ja isommista projekteista veloitamme tuntihinnaston mukaisesti.

~

DDoS, WAF & Brute-Force Protection

Sivustosi on suojattu käyttäen nykyaikaisia palvelintason teknologioita ja Cloudflaren tarjoamaa suojakerrosta. Seuraamme aktiivisesti palvelimille saapuvaa liikennettä.

Varmat varmuuskopiot

Automatisoitu järjestelmämme ottaa WordPress-sivustostasi varmuuskopion päivittäin. Sivuston edellinen versio voidaan palauttaa sekunneissa toimintaan. Varmuuskopiot lisäksi siirretään fyysisesti erilliseen sijaintiin.

Parempi analytiikka

Analytiikkamme kerää tarkat tiedot kävijöistä, kävijöiden sijainnista, verkkosivustollesi kohdistuneista hyökkäyksistä, sekä tietenkin verkkosivuston toimivuuden tärkeistä mittareista.

100% Tyytyväisyystakuu

Haluamme että olet tilaukseesi tyytyväinen. Tämän vuoksi päätimme tarjota sinulle mahdollisuuden kokeilla palvelua 30 päivää, jona aikana voit perua tilauksesi ja saat rahasi takaisin. * Tyytyväisyystakuu koskee vain WP Starter-pakettia *

 

 

Suuriinkin kävijämääriin soveltuva WordPress-palvelinratkaisu

Helppokäyttöinen hallintapaneelimme antaa sinulle mahdollisuuden uusien WordPress-sivustojen luontiin napin painalluksella, sekä tärkeimpien asetusten muokkaukseen. Hallintapaneeli sisältää myös sivustokohtaisesti tarkan kävijäanalytiikan, sekä toiminnon välimuistin tyhjennystä varten. Staging-ympäristöjen luonti on myös suunnitteilla automatisoidusti.

* Tulossa 2018

WordPress-hosting - Valitse palvelupakettisi

Tilauslomake

WP-Cloud Lisäpalvelut

 

WordPress-asiantuntijaty√∂ 75‚ā¨ / tunti + ALV

Asiantuntijapalvelumme auttaa WordPressin ja Woocommercen ongelmatilanteissa, sekä sivuston kehitystoimenpiteissä.

 

Verkkotunnuksen rekister√∂inti 15‚ā¨ / vuosi + ALV

WP-Cloudin kautta tilauksen yhteydessä valitsemasi verkkotunnus rekisteröidään tai siirretään hallintaamme.

Hinta tarkistetaan tilauksen yhteydessä.

 

G Suite - 48‚ā¨ / vuosi + ALV / k√§ytt√§j√§

G Suite on täydellinen valinta yrityksen pilvipalveluksi. Saat lisätietoja asiakaspalvelustamme.

 

Zoner S√§hk√∂posti - Alkaen 1,5‚ā¨ / kk + ALV / postilaatikko

Zoner Sähköposti on sopiva ratkaisu tapauksiin, joissa halutaan Suomalaisilla palvelimilla sijaitseva sähköpostipalvelu ilman pilvitallennustilaa ja muita G Suiten palveluja. Voit luoda sähköpostitilejä oman tarpeesi mukaisesti ja laskutus toimii käyttöön perustuvasti.

Asiakaskokemuksia

Asiakkaidemme mielipiteitä WordPress-hostingratkaisuistamme 

Blogissani vierailee kuukausittain yli 20000 yksilöllistä kävijää. Blogin siirto WP-Cloudille on ollut yksi parhaista päätöksistä ja voin olla varma että blogini toimii jatkossakin yhtä nopeasti lukijamäärien kasvaessa!

Tiia Konttinen

Yritt√§j√§, Bloggaajasta Ammattilaiseksi‚ĄĘ

WP-Cloudin WordPress-hosting on ehdottomasti paras ratkaisu kun tavoitteena on rakentaa Woocommerce-verkkokauppa tai palvelu- tai digituotteen myyntisivu!

Marko Pyhäjärvi

Yrityskonsultti, Nitro 24/7

WP-Cloudin kanssa on vaivatonta ja tehokasta toimia. Palvelut saa heti käyttöön halutussa laajuudessa ja asiakaspalvelu on tehokasta.

Joonaksen kanssa on mukava kehittää yritystoiminnan sähköistä puolta. Suosittelen!

Jani Siivola

CEO, Reddo Partners Oy

Hain ja mietin mistä saan domainin ja webhotellin kunnes törmäsin Joonakseen. Suomalaista työtä ja erinomaiset meriitit, tämä mies osaa asiansa. Asiakaspalvelukin toimii muutaman sekunnin viiveellä, joten on pakko kehua!

MIhari Pohjola

Yrittäjä, Raksanalle

WP-Cloudin palvelut ovat helposti saavutettavissa nopean ja asiantuntevan viestinnän kautta. Olen käyttänyt pääasiassa pikaviestejä selvittääkseni tarvekokonaisuuttani ja niistä Joonas on pystynyt kuvaamaan tarpeelliset osat palveluina ja ratkaisuehdotus on ollut aina soveltuva ja erinomaisesti toimiva

Timo Markkula

Yrittäjä, Growmore Oy

Joonaksen palvelut ovat asiantuntevia ja nopeita. Blogissani tapahtui virhetilanteita joita en osannut korjata ja jotka Joonas hoiti nopeasti kuntoon. Minun on turvallista olla asiakkaana koska tiedän saavani apua tarvittaessa.

Bloggaaja

Ota yhteyttä WP-Cloudin tukeen

Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan tarkemmin WordPress-sivuston ylläpitotarpeestasi. Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

 

Yhteydenotto

Share This