010 235 6688 wp@wp-cloud.fi

U.K.K / F.A.Q.

WordPress

MIKÄ ON WORDPRESS?

WordPress on maailman yleisimmin käytetty julkaisujärjestelmä (CMS), jolla voit luoda kotisivusi, blogisi tai verkkokauppasi erittäin helposti. Monipuolinen ja selkeä WordPress-hallintapaneeli mahdollistaa mitä monipuolisempien sivustojen teon ja teemoja on saatavilla tuhansia ilmaisia ja maksullisia. Lisäosien avulla kehität WordPress-sivustostasi täysin omiin tarpeisiisi soveltuvan verkkosivuston.

MITÄ WORDPRESS TUKIPALVELUNNE KATTAA?

Webhotelliin sisältyvä WordPress-tukipalvelu sisältää sivustosi pienten ongelmien korjaukset, vastaukset WP:hen liittyviin kysymyksiin ja konsultaatiota sopivan lisäosan valitsemiseen. Autamme myös mielellämme WordPressin peruskäytössä.

Mikäli sivustollasi on tarvetta isompien ongelmien korjaukseen tai toiminnallisuuksien toteuttamiseen, WordPress-tukipalvelumme auttaa

ASENNATTEKO WORDPRESSIN PUOLESTANI?

WordPress Webhotellimme sisältää valmiiksi asennetun WordPress-sivuston, joten voit keskittyä sivuston sisältöön ja jättää tekniset asetukset meille.

MYYTTEKÖ DOMAINEJA / VERKKOTUNNUKSIA?

Kyllä, olemme virallinen .FI-verkkotunnusvälittäjä ja voit helposti tilata FI-verkkotunnuksen verkkokaupastamme. Mikäli haluat muita verkkotunnuspäätteitä, kuten .COM, .NET, .EU, yms. voit tilata ne asiakaspalvelustamme.

YLLÄPIDÄTTEKÖ SÄHKÖPOSTINI?

Tilatessasi webhotellin voit valita haluatko valinnaisen G Suite-toimistotyökalupalvelun, joka takaa roskapostittoman & luotettavan sähköpostin. G Suite sisältää kaikki yrityksen tarvitsemat pilvityökalut sujuvaan & ammattimaiseen työskentelyyn. G Suiten saat tilattua helpoiten joko verkkokaupastamme tai asiakaspalvelustamme.

KUINKA NOPEASTI SIVUSTONI TOIMII?

Nopeasti. Teknologiat joita käytämme, ovat nopeuteen optimoituja ja voit varmistua nopeista latausajoista ja erinomaisesta suorituskyvystä jatkuvasti.

VARMUUSKOPIOITTEKO SIVUSTONI?

Kyllä, jokainen sivusto varmuuskopioidaan kerran päivässä ja säilytetään vähintään 3 päivän ajan

 

JÄÄNKÖ TOIMITTAJALOUKKUUN?

Et jää, sillä WordPress on maailman yleisimmin käytetty julkaisujärjestelmä, joten voit koska vain siirtää sivustosi toiselle palveluntarjoajalle tai hankkia sivuston kehitystöitä toisaalta. Mikäli sinulla on vuosittainen laskutus käytössä, tällöin sopimus päättyy laskutusjakson päättyessä. Kuukausittaisen laskutuksen voi päättää milloin vain.

 

AUTATTEKO SIVUSTONI SIIRROSSA WEBHOTELLIINNE?

Ilman muuta! Autamme mielellämme ILMAISEKSI sivustosi siirrossa meille. Asiantuntijamme hoitavat sivustosi siirron yleensä myöhään illalla tai yöaikaan, jolloin sivustosi katkos on minimaalinen. Hoidamme kaiken teknisen säädön puolestasi, jolloin sinulla ei tarvitse huolehtia lainkaan siirrosta vaan me hoidamme kaiken.

MIKÄ ON WEBHOTELLI?

Webhotelli tarkoittaa verkkosivuston säilytystilaa. Jokainen verkkosivusto tarvitsee webhotellin, jotta verkkosivustoa voidaan katsella internetissä

MIKÄ ON G SUITE?

G Suite on markkinoiden tehokkain, toimivin, luotetuin ja varmin sähköpostipalvelu, joka sisältää kaikki tarvittavat työkalut yrityksen sisäiseen viestintään pikaviestejä ja videopuheluja myöten. 30Gb Drive for Business tallennustilaa mahdollistaa kaikkien yritysdokumenttien säilyttämisen varmistetussa ympäristössä ja monipuoliset ryhmätyökalut, jolloin monta käyttäjää voi muokata tiedostoja samaan aikaan omilta tietokoneiltaan tai mobiililaitteiltaan.

MIKÄ ON CLOUDFLARE JA KUINKA YRITYKSENI HYÖTYY SIITÄ?

CloudFlare on CloudFlare Inc.in tarjoama palvelu, jota tarjoamme kaikille asiakkaillemme ilmaiseksi. CloudFlare tarjoaa paremman suorituskyvyn, turvallisuuden ja saatuvuuden kaikille verkkosivustoillemme. CloudFlare jakaa sivustosi sisältöä 100 datakeskuksesta ympäri maailmaa, mahdollistaen erittäin nopean yhteyden asiakkaasi ja verkkosivustosi välillä. CloudFlaren lähin datakeskus sijaitsee Helsingissä. Keskimäärin verkkosivustot, jotka käyttävät CloudFlarea latautuvat kaksi kertaa nopeammin ja käyttää 65% vähemmän palvelinresursseja.

MIKÄ ON CLOUDFLARE RAILGUN?

Railgun on WAN-optimisointiteknologia, jota CloudFlare tarjoaa meille. CloudFlaren Railgun teknologia huomattavasti nopeuttaa kaikkien dynaamisten sivujen, kuten blogien latausnopeutta. Ilman Railgunia CloudFlare voi säilyttää välimuistissaan vain 65% verkkosivuston sisällöstä, mutta käyttämällä Railgunia, myös muuttuvat sisällöt voidaan jakaa erittäin nopeasti välimuistista.

MITEN HYÖDYN RAILGUNISTA?

Verkkosivustot, jotka käyttävät Railgunia, saavat jopa 143% nopeamman latausajan ja jopa 90% alemman Time To First Byte (TTFB) vastauksen.

MITEN RAILGUN TOIMII?

Railgun avaa turvallisen, tunneloidun yhteyden CloudFlaren verkoston ja Joonas Vanhatapion palvelinten välille. Teknologia, jota Railgun käyttää, on vastaavanlainen kuin videon kompressoinnissa. Verkkosivustot eivät muutu nopeasti, jolloin Railgun voi hyödyntää seuraamalla sivuston sisällön muuttumista ja tarjoamalla sisällön suoraan heidän yli 100 datakeskuksen verkostostaan. Railgunin käyttö vähentää verkkoliikenteen, siirtoajan ja kokonaisen sivuston latausaikoja huomattavasti.

MINKÄLAISET SIVUSTOT VOIVAT KÄYTTÄÄ RAILGUNIA?

Jokainen verkkosivusto voi hyötyä Railgunista, mutta erityisen hyödyn saavat dynaamiset sivustot, kuten WordPress-sivustot.

PALJONKO RAILGUN MAKSAA?

Olemme CloudFlaren Optimized Partner, joka mahdollistaa Railgunin helpon käyttöönoton. Jos ostaisit Railgunin suoraan CloudFlarelta, se maksaisi 200$ kuukaudessa, mutta meidän asiakkaanamme voimme tarjota ominaisuuden ilmaiseksi jokaiseen webhotelliin.