010 235 6688 wp@wp-cloud.fi

WordPress-sivustolta lähtevien sähköpostiviestien määritys

Haluatko käyttää omaa sähköpostipalveluasi WordPress-sivustollasi WP-Cloudissa? Ylittikö WordPress-sivustosi lähtevien sähköpostiviestien rajoituksen? 

Sähköpostiviestien lähettäminen palvelimelta

WP-Cloudin asiakkaiden käytössä on oletuksena SMTP-palvelin, jossa sähköpostien lähetysmääriä seurataan ja sähköpostin kulku voidaan estää liikakäytön seurauksena. Mikäli ylität sallitun lähetettävien viestien määrän tai jos haluat muuttaa sähköpostien kulkua erillisen SMTP-palvelimen kautta, olemme tehneet sähköpostipalvelun vaihtamistoimenpiteen helpoksi.

Voit käyttää esimerkiksi seuraavia palveluja sähköpostiviestien lähettämiseen:

WordPress-lisäosa vai palvelinkonfiguraation muokkaus?

WordPress Easy SMTP-lisäosa on suosittu ja Zonerillakin suositeltu lisäosa verkkosivustolta lähtevien viestien lähettämiseen. Se ei kuitenkaan toimi toivotusti mikäli sähköpostipalvelin on jostain syystä poissa toiminnasta ja tällöin viestit katoavat bittiavaruuteen. WP-Cloudin palvelimilla on käytössä palvelintason älykäs sähköpostijärjestelmä, joka viestin lähetyksen epäonnistuessa tallentaa viestin palvelimelle ja yrittää lähettää viestin uudelleen automaattisesti tunnin välein.

Kuinka saan vaihdettua palvelimen käyttämän sähköpostipalvelun?

Voit muuttaa lähtevien sähköpostien asetuksia seuraavasti:

  1. Ota yhteys palvelimeen joko SFTP:n tai SSH:n avulla (esim. zoner@sivustosi.zoner.site)
  2. Kopioi oletuksena käytössä oleva määritystiedosty: cp /etc/msmtprc /data/.msmtprc
  3. Muokkaa kopioimaasi tiedostoon haluamasi palvelimen osoite (host), käyttäjätunnus (user) ja salasana (password): nano /data/.msmtprc
  4. Poistu muokkaustilasta painamalla CTRL + X ja hyväksy tallennus painamalla ensin ”y”-näppäintä ja sitten enteriä.

Testaa sähköpostin toiminta tekemällä testitilauksen tai testiyhteydenoton.

WP-Cloudin sähköpostipalvelimien SPF-tietueet

Oletuksena verkkosivustojen käytössä oleva SMTP-palvelimen osoite on smtp.wp-cloud.fi

Mikäli SPF-tietue on käytössäsi, lisää konfiguraatioon ”include:smtp.wp-cloud.fi”

<script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->jQuery(function($){<!-- [et_pb_line_break_holder] --> $('.et_pb_accordion .et_pb_toggle_open').addClass('et_pb_toggle_close').removeClass('et_pb_toggle_open');<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --> $('.et_pb_accordion .et_pb_toggle').click(function() {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> $this = $(this);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> setTimeout(function(){<!-- [et_pb_line_break_holder] --> $this.closest('.et_pb_accordion').removeClass('et_pb_accordion_toggling');<!-- [et_pb_line_break_holder] --> },700);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> });<!-- [et_pb_line_break_holder] -->});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

Osio 1 : Näin pääset alkuun WP-Cloudia käytettäessä

Miten WP-Cloud käytännössä eroaa tavallisista webhotellipalveluntarjoajista? Mitä tapahtuu tilauksen jälkeen? Olemassa olevan WordPress-sivuston siirto WP-Cloudiin? Onko käytössä cPanel- tai Plesk-hallintapaneelia? Varmuuskopiot? 

Osio 2 : Cloudflaren käyttö

Mikä on Cloudflare? Miten Cloudflare vaikuttaa WordPress-sivustoni toimintaan? Kuinka muutan DNS-tietueita ja Cloudflaren asetuksia? Voinko poistaa käytöstä Cloudflaren välimuistin? Mikä on Railgun?

Osio 3 : WP-Cloud-lisäosa

Miksi sivustollani näkyy ohjausnäkymässä WP-Cloud-painike? Mitä voin tehdä WP-Cloud-lisäosalla? Voinko poistaa WP-Cloud-lisäosan?

Osio 4 : Palvelinkomennot / SSH

Miten otan yhteyden palvelimeen SSH:lla WP-Cloudissa? Miten päivitän Staging-tilan tuotantotilaan? Mitä komentoja palvelimelta löytyy? 

Osio 5 : WordPress-kehittäjän työkalut WP-Cloudissa

WP-Cloudin palvelikokoonpanoa mietittäessä halusimme tarjota kehittäjille kaikki hyödylliset työkalut sivustojen kehittämiseen ja testaamiseen. Jokaiseen palvelupakettiin sisältyy mm. SSH/SFTP, WP-Cli, Git, sekä maksuton Staging-ympäristö.

WP-Cloudin kanssa on vaivatonta ja tehokasta toimia. Palvelut saa heti käyttöön halutussa laajuudessa ja asiakaspalvelu on tehokasta. Joonaksen kanssa on mukava kehittää yritystoiminnan sähköistä puolta. Suosittelen!

Jani Siivola

CEO, Reddo Partners Oy

Hain ja mietin mistä saan domainin ja webhotellin kunnes törmäsin WP-Cloudin Joonakseen. Suomalaista työtä ja erinomaiset meriitit, tämä mies osaa asiansa. Asiakaspalvelukin toimii muutaman sekunnin viiveellä, joten on pakko kehua!

Mihari Pohjola

Yrittäjä, Raksanalle

WP-Cloudin WordPress-hosting on ehdottomasti paras ratkaisu kun tavoitteena on rakentaa Woocommerce-verkkokauppa tai palvelu- tai digituotteen myyntisivu!

Marko Pyhäjärvi

Yrityskonsultti, Nitro 24/7

WP-Cloudin palvelut ovat helposti saavutettavissa nopean ja asiantuntevan viestinnän kautta.

Olen käyttänyt pääasiassa pikaviestejä selvittääkseni tarvekokonaisuuttani ja niistä Joonas on pystynyt kuvaamaan tarpeelliset osat palveluina ja ratkaisuehdotus on ollut aina soveltuva ja erinomaisesti toimiva

Timo Markkula

Yrittäjä, Growmore Oy

Ota yhteyttä WP-Cloudin tukeen

Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan tarkemmin WordPress-sivuston ylläpitotarpeestasi. Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

 

Yhteydenotto