(09) 23165541 [email protected]

Google-näkyvyys on jokaisen yrityksen kriittinen kohta löydettävyyden kannalta. Kuinka näkyvyyttä voi parantaa? Tässä muutama vinkki:

SSL-sertifikaatti

Sivuston turvallisuuden voit varmistaa vihreästä lukosta selaimesi osoitepalkissa. Tällöin sivusto suojaa kaiken liikenteen sinun ja verkkosivuston välillä
Sivuston turvallisuuden voit varmistaa vihreästä lukosta selaimesi osoitepalkissa. Tällöin sivusto suojaa kaiken liikenteen sinun ja verkkosivuston välillä

Google suosii sivustoja, jotka käyttävät HTTPS-suojausta hakutuloksissaan verrattuna suojaamattomiin http-sivuihin. Meiltä saat SSL-sertifikaatin ilmaiseksi kaikkiin webhotellipaketteihin.

 

Google My Business, Google Webmaster & Bing for Business

Voit saada yrityksesi tiedot näkyviin Googleen "korttina"
Voit saada yrityksesi tiedot näkyviin Googleen ”korttina”

Google My Business on maksuton ja helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla yritykset, brändit, taiteilijat ja organisaatiot voivat hallita verkkonäkyvyyttään Googlen palveluissa, kuten haussa ja Mapsissa. Google tarjoaa palvelullaan yrityksille mahdollisuutta erottautua Google-haussa näkyvillä tietokorteilla, kuten yläpuolisessa kuvassa. Voit käyttää palvelua vaikkei sinulla olisi edes verkkosivustoa!

Bing Business & Google Webmaster tuottavat arvokkaita raportteja sivustosi toimivuudesta ja parannusehdotuksia sivustosi laadun parantamisesksi ja hakusana-analyysin. Näet selkeästi millä hakusanoilla asiakkaasi ovat sivustoasi  hakeneet ja päätyneet sivullesi. Lisäksi Google Analytics on hyödyllinen analytiikkatyökalu, jolla saat kattavat raportit sivustolla vierailijoista ja mistä he sivullesi saapuvat.

 

Verkkosivuston tekninen rakenne ja nopeus

Kaikki kuvat & videot kannattaa pakata mahdollisimman pieneen muotoon välttyäkseen sivuston hidastumiselta. Monet julkaisujärjestelmät optimoivat kuvat ja niihin usein onkin saatavilla lisäosia sivuston optimoimiseksi. Esimerkiksi WordPress-julkaisujärjestelmä optimoi kuvat jo lähettäessä ja tarjoaa ilmaisia lisäosia sivuston nopeuttamiseksi, kuten WP Super Cache & Autoptimize.

Sivuston nopeuteen vaikuttaa myös huomattavasti palvelimen sijainti ja siihen liitetty verkkoyhteys. Esimerkiksi Amerikasta ostettu webhotelli ei vastaa läheskään yhtä nopeaa, kuin esimerkiksi Euroopassa sijaitseva webhotelli. Omat webhotellimme sijaitsevat varmistettujen nopeiden yhteyksien päässä.

Voit testata nykyisen sivustosi nopeuden Googlen PageSpeed Insightsista

 

Mobiili, mobiili & vielä kerran mobiili

Lähes kolmasosa verkkoliikenteestä tulee mobiililaitteista ja sen määrä liikenteestä kasvaa jatkuvasti. Siksi onkin äärimmäisen tärkeää, että verkkosivustosi skaalautuu näytölle sopivaksi laitteesta riippumatta = Responsiivinen. Google suosii mobiilihaussa responsiivisia sivustoja, jotka ovat optimoituja mobiililaitteen näytölle

Lähde: Net Market Share, Elokuu 2016

 

Anna meidän tehdä hakukoneoptimointi puolestasi ja siirrä sivustosi meille. Toteutamme myös tarpeisiisi sopivan verkkosivuston haluamillasi ominaisuuksilla. Ota rohkeasti yhteyttä!

Joonas Vanhatapio
Y-tunnus: 2774108-7
[email protected]
(09) 2316 5541 (klo 16-24)

 

Share This