(09) 23165541 [email protected]

CloudFlare Railgun™

CloudFlaren Optimized Partnerina olemme jännittyneitä voidessamme tarjota asiakkaillemme CloudFlaren Railgun™ huipputeknologiaa jopa 200 dollarin/kuukausi arvosta ilmaiseksi kaikille asiakkaillemme. Railgun on CloudFlaren viimeisin suorituskyvyn optimointityökalu, joka antaa verkkosivustollesi huomattavan parannuksen sivuston latausnopeuden suhteen.

Railgun varmistaa nopeimman, suoran yhteyden palvelimestamme CloudFlare-verkostoon. Railgunin avulla saavutamme 99.6% sisällönpakkauksen kaikessa [simple_tooltip content=’Dynaaminen sisältö tarkoittaa sivuston muuttuvaa sisältöä, kuten statuspäivityksiä ja uusia artikkeleita. ’]dynaamisessa[/simple_tooltip] ja [simple_tooltip content=’Staattista sisältöä ovat kuvat, videot ja muut mediatiedostot.’]staattisessa[/simple_tooltip] sivuston sisällössä. Käyttämämme teknologia käyttää vastaavanlaista teknologiaa, kuin HD-videon kompressoinnissa, jonka tuloksena on jopa 200% kasvu sivuston latausnopeudessa.

railgun-diagram-map

Jopa erittäin dynaamiset verkkosivustot muuttuvat hitaasti

Railgun tarkkailee verkkosivuston dynaamista sisältöä jatkuvasti. CloudFlare toteutti kokeilun CNN:n kanssa heidän verkkosivustoillaan. Kokeilun aikana sivustoa tarkasteltiin 1 minuutin, 5 minuutin ja tunnin päästä otoshetkestä. Sivuston sisällön koko oli seuraava: ensin 92,512, viiden minuutin päästä edelleen 95,512 ja tunnin päästä 93,727. Tämä siis tarkoittaa ettei dynaaminenkaan sisältö muutu jatkuvasti kaikilla sivuilla.

CloudFlaren kokeilut ovat tuottaneet vastaavanlaisia tuloksia ympäri verkkoa. Esimerkiksi reddit.com muuttuu noin 2.15% viidessä minuutissa ja 3.16% tunnissa. New York Timesin kotisivu muuttui 0.6% viidessä minuutissa ja 3% tunnissa. BBC News muuttui noin 0.4% viidessä minuutissa ja 2% tunnissa.

Vaikkei dynaamista verkkosivustoa voida säilyttää välimuistissa, se ei muutu nopeasti. Se tarkoittaa sitä, että hetkittäin voi tapahtua pieniä muutoksia sivustossa. CloudFlaren Railgun käyttää tätä hyödykseen sisällön kompressoinnissa tavoittaen 99.6% kompressointitehon. Tämä teknologia toimii erittäin samankaltaisesti, kuin videon kompressointi kuva kuvalta; Railgun tarkkailee muutoksia ja kun sisältö muuttuu, myös Railgun päivittää sivuston sisällön.

Railgun-teknologia

Railgun koostuu kahdesta osasta: lähettäjästä ja vastaanottajasta. Lähettäjä on asennettuna jokaiseen CloudFlaren datakeskukseen ympäri maailmaa. Vastaanottaja on ohjelmisto, joka on asennettu Joonas Vanhatapion palvelimille.

Lähettäjä ja vastaanottaja muodostavat pysyvän TCP-yhteyden, joka on suojattu TLS-suojauksella. Tätä TCP-yhteyttä käyttää Railgun-protokolla. Se on binääri-multiplexing protokolla, joka sallii useita HTTP-pyyntöjä samanaikaisesti ja asynkronoidusti koko yhdeyden ajan. Toisin sanoin, pysyvä yhteys on muodostettu CloudFlaren verkoston ja meidän datakeskuksemme välille poistaen TCP-yhteyden viiveen, mahdollistaen räjähdysmäisen nopean yhteyden.

Me teemme asiakkaillemme helpoksi saada käyttöönsä Railgunin hyödyt, sillä ominaisuus on otettu käyttöön oletuksena kaikille asiakkaillemme. Lisätietoja saatte asiakaspalvelustamme tai CloudFlaren verkkosivustoilta.

cf-certified-partner-badge-250px-lightbackgrounds

Share This